Види начинки для торта
Фруктовий: ванільний бісквіт з фруктовим сиропом, легкий повітряний крем зі збитих вершків і шматочки фруктів (ківі, банан, ананас, персик).
Вишня в шоколаді: шоколадний бісквіт з вишневим сиропом, легкий повітряний крем зі збитих вершків, з додаванням шматочків шоколаду і вишні.
Сирний: ванільний бісквіт з фруктовим сиропом, легкий ніжний крем зі збитих вершків, з додаванням сиру, шматочки фруктів (ківі, банан, ананас, персик). За бажанням замість фруктів може бути курага і родзинки.
Полуничний: ванільний бісквіт з сиропом, легкий повітряний крем зі збитих вершків, полуниця.
Ягідний рай: ванільний бісквіт з сиропом, легкий повітряний крем зі збитих вершків, ягоди (полуниця, ожина, смородина, чорниця).
Капучіно: шоколадний бісквіт, кавовий сироп, ніжний кавовий крем зі збитих вершків.
Медовик: медові коржі просочені сметанним кремом. За бажанням можна додати горіхи, чорнослив або банан.
Банановий: ванільний бісквіт, з прошарком ніжного крему і шматочків банана.
Сніжана: ванільний бісквіт, крем з вершків і шматочків персика.
Смородинка: білий або шоколадний бісквіт (на вибір), який сполучає смородиновий мус і ягоди смородини.
Яблучно-банановий: ванільний бісквіт сполучає крем з вершків, з ніжним яблучно-банановим прошарком.